Knowledgebase
Exchange ActiveSync og IMAP
Posted by Hans Jørgensen on 22 May 2015 10:32

For at oprette Cloudcore DESKTOP i Outlook 2013 kan bruge en standard Exchange ActiveSync opsætning.

1) Gå ind under Konti (eller Mail / Post i kontrol panel)
2) klik på Ny
3) Vælg evt. Mailkonto (Hvis du kan vælge mellem mailkonto og andet) og klik næste.
4) Vælg "Manuel konfiguration eller flere servertyper" og klik næste.
5) Udfyld med navn og mail adresse.
6) Mailserver skal være desktop.cloudcore.dk
7) Brugernavn er mail adressen
8) Password er det du har skiftet til.

Så burde det være rigeligt at klikke næste og så burde kontoen være sat op.

De samme indstillinger plejer at virke med iPhone og Android telefoner.

I forbindelse med IMAP skal indgående og udegående server blot stå til
desktop.cloudcore.dk
Brugernavn er stadig mail adressen.
SMTP (Server til udgående post) kræver samme login som server til indgående post
TLS bør være slået til både indgående og udgående.
Udgående port skal være 587.

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful