Knowledgebase
Opsætning af email mod ice.rackhosting.com på Mac OS X (Lion)
Posted by Hans Jørgensen on 25 July 2012 01:06 PM

For at bruge email i Mail applikationen i Mac OS X Lion gøres følgende:

1. Gå ind i system indstillinger -> Mail, Contacts & Calendars

2. Klik Add Account -> Other

3. Vælg Add a Mail account -> Create

4. Du bliver spurgt om din mailaddresse og kodeord, hvorefter MailApp vil prøve selv at sætte kontoen op, hvilket vil fejle, og du bliver smidt videre til Incoming Mail Server.

5. Vælg Account Type IMAP, skriv ice.rackhosting.com under Incoming Mail Server

6. User Name er den fulde emailaddresse, skriv den og kodeordet og tryk Continue, og du kommer videre til Outgoing Mail Server

7. skriv ice.rackhosting.com som Outgoing Mail Server, sæt hak i Use Authentication og skriv brugernavn og password (Husk at brugernavn er fuld email-addresse), tryk Continue.

Herefter burde mail virke efter hensigten.

(1 vote(s))
Helpful
Not helpful